Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Autor Zpráva
Paja78 Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 5
Připojen(a): 26-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #1
Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Ahoj,

muj 3.0 CRD mne vypekl. Jeden den jsem najel pres 200km. Druhy den jsem
popojizdel ve meste a pri jednom zastaveni v obchode se jiz rozhodl nepokracovat
v ceste.
Nastartoval a pak se hned vypnul motor. Na palubovce kratce ohlasil hlasku, ze
neni dostupne cidlo mrtveho uhlu. Dale se rozla cervena olejnicka a pod ukazatelem
otacek jeste blikala cervena LEDka. Zajimave bylo, ze auto neslo ani vypnout. Palubovka byla porad rozla a auto normalne svitilo. Po nejakem delsim case nakonec
zhaslo. Olej je vymenovany pred mesicem, kontroloval jsem i merku a vse OK.
Auto jsem nechal expertovat odtahovkou do servisu, ale zatim nemam zadne kloudne informace o vysledku. Pouze prej museli prehravat software v ridici jednotce, ale jinak o zadne mechanicke zavade nic nepadlo. Prej udajne kvuli poklesu napeti doslo asi k vymazani nejakych parametru.

Resil uz nekdo neco podobneho?
Lze nejak auto "restartovat" nebo proste nemam sanci tohle nouzove resit
a proste volat odtah?
Diky

Paja
26-10-2017 09:45 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
LandEagle Offline
****

Příspěvků: 1 295
Připojen(a): 05-09-2016
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #2
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
No, neresil sem to. Ajtaci to neradi slysej, pac jim to nedava molekularni logiku, ale na takovy situace pomaha odpojit na par minut od proudu.
Ty softwehry tech pocitacu/ridicich jednotek jsou staveny tak, ze z nuly nabihaji od nuly a zapominaji v obvodech drive existujici stavu.

Ajtaci to neradi slysej taky proto, ze molekurarni logiku jim nedava ani to. ze softwehr se dostane sam od sebe bez priciny do nestandardniho stavu.

Takze nejdriv odpojit baterku. Dat si kafe. A kdyz se to po zapojeni. Aterky nerozbehne, volat odtahovku.

Snad si to nekdo v temeline precte.

S Jeepem poznas lidi.
26-10-2017 09:58 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Paja78 Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 5
Připojen(a): 26-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #3
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Odpojeni baterky mne napadlo, ale nenasel jsem odvahu ;-)
Moc elektroniky a nevim zda po takovem zasahu nebude nutne nektere
prvky neco "doucovat". Nicmene pokud by to uvedlo vozidlo do stavu, ze
muzu frcet, tak ok.

Diky
27-10-2017 05:20 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Wily Offline
Uz je taky pryc

Příspěvků: 11 918
Připojen(a): 17-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 33
Příspěvek: #4
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Možná jednotka pod baterkou, to je častej problém 3.0CRD. A vzal bych to na starscan a budeš moudřejší.
27-10-2017 08:30 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Paja78 Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 5
Připojen(a): 26-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #5
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Na aute nakonec nic fyzickeho nenasli. Byl prej nejak rozhozeny software.
Vsechno se prej nechalo prehrat na nejnovejsi update vcetne radia a tedka se
zase auto chova normalne. Nicmene moje duvera je na bodu 0.

Pod baterkou je co za jednotku? (nejsem v obraze).

Mozna jeste dotaz: po reloudu softwaru se mne sedacka u ridice pri vypnuti
vozu posune do zadu a pri nastartovani zase do nadefinovane polohy.
Muzu se toho nejak zbavit nebo se to resi pres servis?

Diky
31-10-2017 06:15 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Jarda 58 Online
JFcz-Používá247

Příspěvků: 2 671
Připojen(a): 30-11-2011
Přidat uživateli hodnocení 39
Příspěvek: #6
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
To je funkce asi snadnej nástup, dá se to vypnout v menu auta.

"" benzín je odpad při výrobě nafty JazykoPlaz ""
31-10-2017 06:27 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
rammstein Offline
Víc čtu, než píšu

Příspěvků: 318
Připojen(a): 29-08-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #7
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Přesně tak. Hledej funkci Easy entry v menu palubního počítače.
31-10-2017 06:47 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Paja78 Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 5
Připojen(a): 26-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #8
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
Diky
Pod tou baterkou co je za jednotka?
31-10-2017 07:53 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
ROpa-SK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 13
Připojen(a): 11-03-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #9
Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
(31-10-2017 07:53 PM)Paja78 napsal(a):  Diky
Pod tou baterkou co je za jednotka?


RJ motora


Sent from my iPad using Tapatalk

WH 2006 Overland, bez LPG
01-11-2017 01:05 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Paja78 Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 5
Připojen(a): 26-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #10
RE: Grand Ch. , verze WK, 2010 - porucha pri startu
(31-10-2017 06:47 PM)rammstein napsal(a):  Přesně tak. Hledej funkci Easy entry v menu palubního počítače.

Bud jsem slepej nebo nevim, ale nic takoveho jsem v menu auta nenasel...
;-(

P.
15-11-2017 06:01 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)