Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak casto menit olej v automate ?
Autor Zpráva
jost
Unregistered

 
Příspěvek: #11
RE: Jak casto menit olej v automate ?
(15-09-2014 03:39 PM)JaneK napsal(a):  v 55tkm olej jak novy, taktez filtry. Schoval jsem si je na pristi vymenu Nevěřícník

DepresníčekZ_trnda_pohlavekvalim_se_smichy ty vole Chehták
30-05-2015 01:56 PM
Odpovědět s citací příspěvku
jost
Unregistered

 
Příspěvek: #12
RE: Jak casto menit olej v automate ?
Menim v automatu 50-60 tis jak to vyjde na vyplatu. V pridavce zhruba ve dvaceti tis.
Olej a filtry jen z origo Mopar. Diferencialy kazdou treti vymenu motoroveho oleje ten menim v sesti tisicich.
30-05-2015 02:44 PM
Odpovědět s citací příspěvku
televizekarel Offline
JFcz-PoužíváČasto

Příspěvků: 285
Připojen(a): 01-12-2012
Přidat uživateli hodnocení 3
Příspěvek: #13
RE: Jak casto menit olej v automate ?
Dobrý den, mám WH 3.0.CRD a on nemá měrku na olej v automatu. Je tam jenom taková zátka. Nevím, jaký to má důvod, že jí tam nedávali. Ale objednal jsem si ji v nějakém e-shopu a nevím, až jí budu mít, jestli ji mám použít jenom na kontrolu stavu a hladiny náplně a zase ji vyndat, nebo jestli ji tam můžu nechat natrvalo, jako je to v ostatních Jeepech. Jestli s tím máte někdo zkušenost. Myslím, aby tam nevadila při provozu. Dík za radu.
Karel

Jeep WH, 3.0 CRD V6
10-02-2016 02:44 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
palo-cherokee Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 1 242
Připojen(a): 31-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 64
Příspěvek: #14
RE: Jak casto menit olej v automate ?
mierka je servisne naradie
je dlhsia asi o pol metra takze natrvalo ju tam nedas
a bez diagnostiky alebo teplomera a grafu z vyskou hladiny ten olej aj tak nevymenis

http://www.jeepparts.sk http://www.spinsro.sk
10-02-2016 03:20 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Wily Offline
Uz je taky pryc

Příspěvků: 11 918
Připojen(a): 17-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 33
Příspěvek: #15
RE: Jak casto menit olej v automate ?
(10-02-2016 03:20 PM)palo-cherokee napsal(a):  mierka je servisne naradie
je dlhsia asi o pol metra takze natrvalo ju tam nedas
a bez diagnostiky alebo teplomera a grafu z vyskou hladiny ten olej aj tak nevymenis

Když už ses do toho zapojil, tak chci taky něco vědět.
Proč má pentastar s NAG1 měrku v JK?
10-02-2016 03:23 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
televizekarel Offline
JFcz-PoužíváČasto

Příspěvků: 285
Připojen(a): 01-12-2012
Přidat uživateli hodnocení 3
Příspěvek: #16
RE: Jak casto menit olej v automate ?
(10-02-2016 03:20 PM)palo-cherokee napsal(a):  mierka je servisne naradie
je dlhsia asi o pol metra takze natrvalo ju tam nedas
a bez diagnostiky alebo teplomera a grafu z vyskou hladiny ten olej aj tak nevymenis
Tohle je měrka, která má stejnou koncovku jako je ta zátka. Pasuje tam přesně. Jde mi o to aby to tam nedělalo nějaký psí kusy, když bude převodovka v provozu. Třeba aby to nebránilo průtoku oleje nebo něco podobnýho.
Karel

Jeep WH, 3.0 CRD V6
10-02-2016 04:05 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
palo-cherokee Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 1 242
Připojen(a): 31-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 64
Příspěvek: #17
RE: Jak casto menit olej v automate ?
a co to je za mierku? sis is isty ze je dost dlha? ako vies ci dociahne az na dno vane?

http://www.jeepparts.sk http://www.spinsro.sk
10-02-2016 05:32 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro palo-cherokee za tento příspěvek:
televizekarel
televizekarel Offline
JFcz-PoužíváČasto

Příspěvků: 285
Připojen(a): 01-12-2012
Přidat uživateli hodnocení 3
Příspěvek: #18
RE: Jak casto menit olej v automate ?
(10-02-2016 05:32 PM)palo-cherokee napsal(a):  a co to je za mierku? sis is isty ze je dost dlha? ako vies ci dociahne az na dno vane?

http://bazar.automedik.cz/AMD4607661495/jeep/cherokee

Oni mají ty obrázky na všechny měrky stejný. Ale jeden kolega jí má, měřil mi s ní hladinu a pasovala tam. Tak já nevím. Maximálně zůstane ležet v garáži. Stejně je to dobrý spíš na to, aby se člověk mohl podívat v jakým je přibližně ta náplnň stavu. Nechal jsem jí vyměnit nedávno a tolik s tím zase nenajedu. Tak 12000 za rok. Takže to klidně za tři roky zase nechám vyměnit a asi tím nic nezkazím. Loni jsme kupovali novýho Opela s automatem, je tam převodovka tuším Vauxhall a ani jsem tam nenašel, kam by se měrka strkala. Takže ona asi nebude tak důležitá. Jenom jsem chtěl aby tam byla, když je tam na to trubka. To je celý. Když bude dlouhá, tak jí tam nenechám, to je jasný.
Karel

Jeep WH, 3.0 CRD V6
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10-02-2016 06:14 PM od televizekarel.)
10-02-2016 05:59 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
tomik328 Offline
JFcz-PoužíváČasto

Příspěvků: 275
Připojen(a): 09-11-2013
Přidat uživateli hodnocení 11
Příspěvek: #19
RE: Jak casto menit olej v automate ?
A měníte kompletně celou náplň nebo jen tu cca 1/3 od špuntu ke špuntu? Na celou komplet výměnu je prý potřeba nějakou mašinku - odsávačku....

Jeep Cherokee KK 2.8 CRD
Dříve : Toyota Rav4 2.0, Nissan Terrano II 2.4, MB V230 2.3 LPG a mnohá další ...
10-02-2016 07:07 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
jost
Unregistered

 
Příspěvek: #20
RE: Jak casto menit olej v automate ?
vždy měním včetně filtrů takže všechno Mrkálek odsávaní mě připadá jak měnit olej v motoru, nevypustit ho jen horem vycucnout a filtr nechat starej PalecDolu to asi by nebylo košér tak proč to dělat automatu když ty filtry stojej origo pár stovek a není to nijak složitá práce.
10-02-2016 07:09 PM
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)