Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WK/XK rádio - audio
Autor Zpráva
YANECK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 4
Připojen(a): 30-01-2018
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #271
RE: WK/XK rádio - audio
[/quote]ahoj. no asi tak 4000.

[/quote]

cena privetiva .. bez diskuze ,, koukal jsem ze jsi z druhe strany republiky :( ..

je tady nekdo kdo poradi jak vyzkouset zda blbne jen radio ? " muj " elektromechanik je sice sikovny, ale nema na to diag a co ja vim co k tomu je potreba a na Liberecku nejak extra pres elektriku na Jeppy asi nikdo neni .. protoze mi rekl ze to muze byt i po ceste v nejakych can svorkach atd atd .. ale uz tam chrastil HDD .. a proste ted je videt ze je display pod proudem ( je podsviceny asi na 20% ) ale nic kolem nejde . a i po vytazeni klicku sviti display asi jeste ca 2 minuty ..

protoze to ma rozebrany a ted nevime co s tim :) takze kdyby mel nekdo napad, jak zkusit ciste radio jestli jde ( zda neni potreba aby bylo na neco napojeny apod ) tak budu vdecny za kazdy nakopnuti jak .. a pokud je v prdeli ( jako ze asi jo) tak by si ho mohl poslat klidne na dobirku, ale nechci doma mit 2ks k hovnu :))
30-01-2018 07:09 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Ferdacz Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 14
Připojen(a): 16-10-2017
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #272
RE: WK/XK rádio - audio
ahoj. no asi tak 4000.

[/quote]

cena privetiva .. bez diskuze ,, koukal jsem ze jsi z druhe strany republiky :( ..

je tady nekdo kdo poradi jak vyzkouset zda blbne jen radio ? " muj " elektromechanik je sice sikovny, ale nema na to diag a co ja vim co k tomu je potreba a na Liberecku nejak extra pres elektriku na Jeppy asi nikdo neni .. protoze mi rekl ze to muze byt i po ceste v nejakych can svorkach atd atd .. ale uz tam chrastil HDD .. a proste ted je videt ze je display pod proudem ( je podsviceny asi na 20% ) ale nic kolem nejde . a i po vytazeni klicku sviti display asi jeste ca 2 minuty ..

protoze to ma rozebrany a ted nevime co s tim :) takze kdyby mel nekdo napad, jak zkusit ciste radio jestli jde ( zda neni potreba aby bylo na neco napojeny apod ) tak budu vdecny za kazdy nakopnuti jak .. a pokud je v prdeli ( jako ze asi jo) tak by si ho mohl poslat klidne na dobirku, ale nechci doma mit 2ks k hovnu :))


[/quote]Ahoj
hele. nemam problem ti to poslat za postovne a pokud to bude fungovat, tak posli prachy. pokud ne, tak posles radio z5. souhlas?

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
30-01-2018 07:15 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 2 uživatelé vyslovil/li Poděkování pro Ferdacz za tento příspěvek:
YANECK, LandEagle
YANECK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 4
Připojen(a): 30-01-2018
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #273
RE: WK/XK rádio - audio
To se vidi malo kdy takovato duvera :) ..
super davam sem naostro moji adresu, aby to bylo pruhledny a " duveryhodny "
budu verit ze to je radiem abych ho nemusel vracet .

Posli prosim na
Michal Jakoubě
KODAK EXPRESS
Poštovní 9
46601
Jablonec nad Nisou

do mailu ( jakoube.m@gmail.com ) nebo PM posli cislo uctu, dam tam money na tu postu ..

Diky moc za " ochotu "
30-01-2018 11:18 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro YANECK za tento příspěvek:
LandEagle
YANECK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 4
Připojen(a): 30-01-2018
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #274
VYRESENO _ ADMIN_ DELETE
Zkousel sem to tady smaznout .. ale neslo .. pokud to tady cte nejaky admin, at klidne smazne ty nase posledni cancy ohledne prodeje .. :) VYRESENO ..
08-02-2018 04:09 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)