Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zástavba CB - WK
Autor Zpráva
WašeK Offline
* * * *

Příspěvků: 5 516
Připojen(a): 17-11-2011
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #51
Zástavba CB - WK
Ja zastavbu resil takhle

[Obrázky: dfdaba2254e8b9d0d7971e4f22b9b88d.jpg][Obrázky: f2bc185579e94e467419088980448e3b.jpg]

Samolepky resi LandEagle http://jeepforum.cz/member.php?action=profile&uid=2320
13-03-2016 01:18 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro WašeK za tento příspěvek:
Harley
ROpa-SK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 12
Připojen(a): 11-03-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #52
RE: Zástavba CB - WK
(12-03-2016 08:28 PM)PavelP napsal(a):  Tak já bych taky přispěl na základě tvého příspěvku z hlediska praxe a "co se děje na pásmu "
jak píšeš - můžeš poslouchat a vysílat na dvouch bandech - to prostě nedáš ani náhodou.Sice máš dvě uši ale z praxe to prostě nejde .

Pokial je velka prevadzka tak mas pravdu tazko stihas jedno aj druhe. Zial k tomu sa da povedat len jedine, taku prevadzku by som raz chcel zazit :-) obavam sa vsak ze tie doby su davno prec. Vacsinou sa to pouziva tak ze na jednu stranu si das lokalny kmitocet, na druhu prevadzac, alebo dva prevadzace, pripadne jednu stranu vyhradis pre aprs, hasicov, letisko a pod. moznosti je viacero.

(12-03-2016 08:28 PM)PavelP napsal(a):  Ty frekvence si popsal dobře , Ale - jsou povolený sdílený frekvence na kterých můžeš kecat bez licence .Jak ve dvoumetru tak PMR ( sdílenky )

Hej ale len u vas, u nas mame CB, PMR, LPD a to je vsetko. My "sdilaky" proste nemame vobec :-(

(12-03-2016 08:28 PM)PavelP napsal(a):  K tomu výkonu.
Na pásmo CB koupíš stanici Alamat 296 ( je teda dost stará ) ale dá jen 4 W ale třeba i starší stanici President George kterej dává 10 W ale koupíš k tomu i CB zesilovač kterej dá i 150 W a je na každým jak to použije.To samý je i na pásmu PMR , ruční stanice už koupíš s vysílacím výkonem 5 W a i s odnímací anténou.Povoleno max 0,5 W a směrovku si uděláš na koleně.
A teď otázka. Chceš se dovolat na protistanici , tak co uděláš ?? Napálíš tam největší výkon co stanice dá.
Takže bych k tomu výkonu stanice shrnul : Každej podle svých možností .Zákon-Nezákon.
Jo a to se vyjadřuji jen k CB a PMR !!!!! AMA pásmo je úplně něco jiného
Když není žalobce - není ani soudce

Toto vsetko viem (zacinal som na CB v roku 1995) ale vsetko co si popisal je na free pasmach ilegalne. Teda aspon u nas. A nesmies zabudnut ze ak ty pouzijes vacsi vykon musi ho mat aj protistanica inak sa navzajom pocut (zvycajne) nebudete.
13-03-2016 06:21 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
ROpa-SK Offline
JFcz-NOváček

Příspěvků: 12
Připojen(a): 11-03-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #53
RE: Zástavba CB - WK
(13-03-2016 01:18 PM)LandEagle napsal(a):  Ja zastavbu resil takhle

Si sa vynasiel :-)
13-03-2016 06:22 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro ROpa-SK za tento příspěvek:
WašeK
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)